24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!
Wij accepteren pin en contact.

Riolering en Verstopping

Riolering en Verstopping: Het kan zomaar gebeuren. Na jaren van intensief gebruik verstopt plotsklaps het toilet met alle vervelende gevolgen van dien. Wij bezitten over de modernste technieken om binnen zeer korte tijd dit veelal nijpende probleem op te lossen. Onze vakkundige medewerkers staan 24 uur per dag klaar om u van dienst te zijn om Riolering en Verstopping problemen aan te pakken en op te lossen.

Wilt u direct een afspraak maken met onze Riolering en Verstopping service in Dordrecht? Neem dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact op met onze loodgieters via het gratis servicenummer 0800-8888 112.

24 uur spoedservice

  • Gesprongen waterleidingen door vorstschade
  • Dak en dakgoten lekkage
  • Lekkages aan daken en dakgoten
  • Kapotte buitenkranen
  • Lekkages aan waterleidingen of CV installaties
  • Verstoppingen, afvoer, riolering, ontstopping
  • Leegpompen ondergelopen kelders en kruipruimten

24 uur loodgieter Dordrecht - Riolering en Verstopping

Voor het inspecteren van rioleringen en waterleidingen beschikken wij over de modernste apparatuur. Waar vroeger de hele straat opengebroken diende te worden is het nu slechts een kwestie van eenvoudigweg een klein cameraatje door de buis voeren om te zien waar de verstopping of eventuele breuk zich bevindt. Na deze inspectie is het voor ons zeer eenvoudig om de klus te klaren.

Het grote voordeel van deze moderne technieken is dat wij sneller ter werk kunnen en dus minder tijd nodig hebben om een problemen met Riolering en Verstopping te verhelpen. Omdat wij minder uren nodig hebben scheelt dit aanzienlijk in de kosten.

Bel gratis onze ontstoppingsdienst in Dordrecht: 0800-8888 112